G-2HTWG67W85

Reacties

Thijs

"Ik ging naar Erika om mijn spelling te verbeteren. In het begin gingen we met klei beelden bij woorden maken, zodat ik beter de letters erbij kon onthouden. Later leerde ik een beeld bij een woord te bedenken, zonder dat met klei te maken. Het heeft me geholpen om snel de spelling van een woord te kunnen leren. De Davis training was heel relaxed en voelde niet als werken. In de maanden na de Davis training heb ik samen met mijn moeder nog heel veel woorden geoefend. Ik heb daar nog steeds voordeel van, want ik kan snel woorden leren. Zo leer ik makkelijker voor mijn toetsen."

Thijs, counseling groep 8

Ouders van Thijs

"De Davis Counseling heeft onze zoon om leren gaan met dyslexie. Erika hielp hem om zijn oude manier van denken los te laten. Ze leerde hem op een andere manier de juiste spelling te onthouden op een meer visuele manier.

Erika deed dit op een rustige en vriendelijke manier. Onze zoon voelde zich bij haar helemaal thuis. Ze is leuk met kinderen en laat ze echt zichzelf zijn. Ze legt het rustig uit en bouwt het langzaam op. Als hij iets niet begreep legde ze het gewoon nogmaals uit.

Voor Thijs is de Davis counseling een leuke manier van leren, omdat er ook veel attributen bijkomen. Erika werkt veel met klei, zodat hij een volledig plaatje van de woorden kreeg. Door Thijs de woorden te laten kleien, kreeg hij een beter beeld van hun betekenis. Door woorden vooruit en achteruit te laten spellen onthield hij de woorden beter. Ook de ‘magische muur’ waarop hij in gedachten de juist gespelde woorden leerde schijven hielp hem daarbij.

Thijs heeft een hele leuke tijd gehad bij Erika en heeft er heel veel van geleerd. Nadat het samenkomen was afgerond heeft Thijs nog lange tijd gewerkt aan de ‘magische muur’ en woorden gekleid en deze naar Erika verstuurd. Ze heeft hem ook toen nog erg goed ondersteund.

Het mooiste resultaat voor ons is dat hij inmiddels zonder veel taalproblemen het eerste jaar van de middelbare school doorlopen heeft."

website dyslexia.com

This web page was created with Mobirise templates